David, fiul Luminiţei Anghel, recunoaşte ca s-a drogat VIDEO

Luminiţa Anghel a primit o nouă lovitură din partea fiului ei adoptiv. David Puşcaş a recunoscut în cadrul unei emisiuni tv că a avut grave probleme cu drogurile. Din fericire, acesta spune că a scăpat de dependenţa care l-a dus pe mâna medicilor.

RomaniaTV.net
20 sept. 2016, 11:19

După ce în presă a apărut o înregistrare cu fiul Luminiţei Anghel filmat cu camera ascunsă în timp ce vorbea despre droguri, tânărul a decis să spună adevărul, informează România TV. „Cand am inceput prima data nu aveam probleme deloc, nici in familie, nici in viata sociala. Am inceput din curiozitate si apoi mi-a placut foarte mult şi am continuat”, a declarat fiul cântăreţei. 

Citeşte şi Un întreg arsenal de DROGURI, confiscat de DIICOT în urma a 200 de percheziţii

David a mărturisit că a renunţat însă la droguri după ce a fost la un pas de moarte. „M-am oprit singur cand am avut un episod la Salvare. Mi s-a facut extrem de rau. Administrasem o doza foarte puternica si nu am putut sa o controlez. Eram la o petrecere si aveau special amenajate, aveau masini de la SMURD pentru eventuale probleme. M-am dus singur acolo. Aveam pulsul extrem de mare. Si-au dat seama imediat ce aveam”, a mai povestit David.