Fiul miliardarului Vasile Ţânţaş a rămas fără maşina sa de lux

Legea loveşte încă o dată familia Ţânţaş din Satu Mare. Beniamin Ţânţaş a rămas fără o limuzină de 80.000 de euro pentru că maşina era furată din Italia. Asta după ce săptămâna trecută, fratele său, Darius, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că a ucis un om cu maşina.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 08:21
Fiul miliardarului Vasile Ţânţaş a rămas fără maşina sa de lux

Autoturismul de lux a fost prins în trafic de către poliţiştii din Negreşti-Oaş. La volanul maşinii se afla un bărbat de 34 de ani care a spus care are maşina chiar de la proprietarul Beniamin Ţânţaş.

Autoturismul figura în evidenţele autorităţilor italiene ca fiind căutat. Beniamin Ţânţaş a rămas fără maşina de lux şi este cercetat pentru tăinuire la furt.

Beniamin Ţânţaş este şi autorul moral al unui accident din Constanţa, în urma căruia un poliţist a rămas paralizat. Şi celălalt fiu al miliardarului Ţânţaş are probleme cu legea: el a fost condamnat  la 6 ani de închisoare după ce a produs un accident rutier în urma căruia un om a murit. Accidentul a fost produs de viteza excesivă, el rulând cu 160km pe oră.