Fiul ministrului Justiţiei a picat examenul de notar la Iaşi

Publicat: Luni, 15 Octombrie 2018 20:08 // Actualizat: Luni, 15 Octombrie 2018 20:24 // Sursa: romaniatv.net

Fiul lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a picat examenulpentru un post de notar la Iaşi. Deşi a obţinut nota 9,02, Ionuț Alexandru Toader a fost abia al treilea.

Ionuț Alexandru Toader a participat la examenul pentru un post de notar destinat celor care doreau să-și mute sediul de la țară în municipiul Iași. La concurs s-au înscris patru candidați, iar fiul ministrului Justiţiei a fost abia al treilea.

Pe primul loc s-a clasat Roxana Adiana Cojocaru, care a obținut nota finală 9,29, urmată de Andreea Fandache (9,17), Ionuț Alexandru Toader (9,02) și Răzvan Antohie (8,22).

Deși a depus contestație la sfârșitul concursului, după ce luase nota 8.80, Toader junior nu le-a mai putut ajunge din urmă pe contracandidatele sale și a pierdut ocazia de a avea propriul cabinet în municipiul Iași.

În acest moment, Ionuț Alexandru Toader este titular pe un post din comuna ieșeană Răchiteni, loc de unde este detașat, pe perioadă nedeterminată, în municipiul Iași, la cabinetul notarului Andi Claudiu Cheptine, cel care l-a acceptat în această poziție.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
examen notariat Ionuț Alexandru Toader Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7607
RON
20 May
noapte 14 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H