Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, rămâne în arest

Andrei Popa, fiul preşedintelui AVAS Aurelian Popa, rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins, miercuri, cererea de liberare provizoriu pe cauţiune.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 13:50
Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, rămâne în arest

În 29 august, fiul preşedintelui AVAS a fost trimis în judecată alături de Elias Popescu, ambii fiind acuzaţi de trafic de droguri, potrivit Mediafax.

O zi mai târziu, instanţa Tribunalului Bucureşti a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a lui Andrei Popa. Decizia a fost contestată de fiul preşedintelui AVAS la Curtea de Apel Bucureşti, care în 7 septembrie i-a respins ca nefondat recursul.

Ulterior, la termenul din 21 noiembrie al dosarului în care este acuzat de trafic de droguri, instanţa Tribunalului Bucureşti i-a respins o cerere de liberare provizorie sub control judiciar. Andrei Popa a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti, care în 24 noiembrie i-a respins ca nefondat recursul.

„(…) în niciun moment nu am avut cunoştintă de faptul că fiul meu ar fi desfaşurat vreo activitate de natură infracţională. Am siguranţa şi convingerea că organele de cercetare penală, precum şi instanţele de judecată competente, vor analiza şi vor decide în conformitate cu prevederile legale. În calitate de părinte, îmi exprim regretul pentru faptele de care fiul meu este acuzat şi precizez ca el şi doar el este singurul răspunzător de cele întamplate şi singurul care trebuie să suporte consecinţele legale ale faptelor sale”, declara preşedintele AVAS, Aurelian Popa, într-un comunicat transmis presei.


loading...
Partenerii noștri