Fiul primarului din Deta, snopit în BĂTAIE de trei interlopi. Prietena sa a LEŞINAT VIDEO

Fiul cel mare al primarului din oraşul timişorean Deta, Bogdan Roman, a fost bătut de trei interlopi pe motiv că ar fi apărut prea mult la televizor şi se consideră vedetă. Tânărul are faţa desfigurată şi o coastă fisurată, dar nu a depus plângere la poliţie.

24 iul. 2013, 11:24
Fiul primarului din Deta, snopit în BĂTAIE de trei interlopi. Prietena sa a LEŞINAT VIDEO

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, acuzat că a bătut în urmă cu puţin timp un localnic al oraşului, a fost agresat la rândul său de trei infractori, atunci când se afla într-un local din centrul Timişoarei, potrivit Pressalert.ro.

Citeşte şi Fiul primarului din Deta recidivează. Bogdan Roman a bătut un localnic în plină stradă

Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de duminică, în jurul orei cinci, când tânărul se afla alături de prietenă într-un local. Într-un moment de neatenţie, el a fost atacat de trei interlopi şi lovit cu pumnii şi cu picioarele pentru mai multe minute în şir.

Citeşte şi Fiii primarului din Deta, implicaţi anul trecut într-un SCANDAL CU SĂBII, primii pe listele ANL

Luat prin surprindere, el s-a ales cu faţa desfigurată, capul spart şi o coastă fisurată, în timp ce prietena acestuia a leşinat de frică. Roman a refuzat să comenteze incidentul şi nu a depus plângere la poliţie. Fiul primarului a ajuns în atenţia publicului după ce a fost implicat în numeroase scandaluri şi bătăi.