Fiul prinţesei despre care se spune că a fost omorâtă în secret face situaţia şi mai confuză. Ce spune acesta

Islam Karimov jr., fiul prinţesei miliardare din Uzbekistan despre care se spune că a fost otrăvită şi îngopată în secret a făcut precizări în acest caz, într-o postare pe Facebook.

29 nov. 2016, 10:16
Fiul prinţesei despre care se spune că a fost omorâtă în secret face situaţia şi mai confuză. Ce spune acesta

Mama mea trăieşte şi se simte bine” a postat Islam Karimov junior, fiul Gulnarei Karimova. Această este fiica fostul preşedinte al Uzbekistanului, Islam Karimov care a decedat în luna august, la vârsta de 78 de ani.

Gulnara Karimova ar fi trebuit să fie succesoarea acestuia, dar ea nu mai fost văzută în public de mai bine de trei ani, iar presa a scris că ar fi fost otrăvită şi îngropată în secret.

Citeşte şi Fiică de preşedinte, ucisă şi îngropată pe ascuns. Mormântul ei a fost nivelat cu buldozerul GALERIE FOTO

Fiul acesteia, care trăieşte la Londra, a mai scris că a fost asigurat de către sora lui că mama lor trăieşte. Tânărul a recunoscut că el nu a mai putut lua legătura cu mama sa după moartea bunicului, dar ţine legătura cu sora lui, Iman, în vârstă de 18 ani, care trăieşte în Uzbekistan. Aceasta i-a spus că mama lor este în Taşkent şi că se simte bine.

De asemenea el a negat şi informaţia că mama lor ar fi fost internată într-un spital psihiatric. În schimb a confirmat faptul că acesteia îi este intrezis să călătorească de către regimul autocratic de la Takent în afară ţării. De asemenea, ea nu are voie să ia legătură cu fiul ei, care trăieşte în Londra. Regimul represiv de la Taşkent nu a furnizat nicio informaţie până acum prin care să nege moartea Gulnarei Karimova.