Fiul regretatului actor, Alexandru Arșinel, nu își poate reveni după moartea tatălui său. Bogdan Așinel a fost surprins în timp ce plângea în trafic

Moartea îndrăgitului actor, Alexandru Arșinel, a lăsat un gol imens în lumea teatrului românesc și în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat. Însă familia sa este cea care îi simte cel mai mult lipsa marelui maestru. Fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel nu își poate reveni după moartea tatălui său și recent a fost surprins în timp ce plângea în trafic.

17 nov. 2022, 10:08
Fiul regretatului actor, Alexandru Arșinel, nu își poate reveni după moartea tatălui său. Bogdan Așinel a fost surprins în timp ce plângea în trafic

Fiul regretatului actor, Alexandru Arșinel, nu își poate reveni după moartea tatălui său. Moartea îndrăgitului actor, Alexandru Arșinel, a lăsat un gol imens în lumea teatrului românesc și în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat. Însă familia sa este cea care îi simte cel mai mult lipsa marelui maestru. Fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel nu își poate reveni după moartea tatălui său și recent a fost surprins în timp ce plângea în trafic.

Citește și VIDEO Momente emoţionante în ziua înmormântării lui Alexandru Arşinel. Ultimele aplauze pentru un simbol al generaţiei de aur

Alexandru Arșinel a părăsit scena vieții la vârsta de 83 de ani, pe data de 29 septembrie, după o luptă crâncenă cu cancerul. Vestea morții marelui actor din generația de Aur a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au iubit și apreciat.

Bogdan Arșinel nu își poate reveni după moartea tatălui său

Din păcate, familia marelui maestru este în continuare răvășită de durere și nu își poate reveni. Fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO răvășit de durere, în timp ce plângea în trafic.

Bogdan Arșinel l-a iubit enorm pe tatăl său, căruia i-a stat în permanență alături atunci când boala necruțătoare s-a agravat și l-a ajutat cum a știut el mai bine. Chiar și atunci când marele actor a fost internat în spital, fiul său cel mare i-a stat alături.

 

Adevărata cauză a morţii a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar din Capitală, unde se afla internat de două săptămâni. În ultimele zile de viaţă, artistul a ajuns la Terapie Intensivă şi a fost intubat.

Artistul s-a confruntat cu multe şi grave probleme de sănătate în ultima vreme, când a fost internat de mai multe ori la spital, dar și la un centru special de recuperare,. iar de ceva timp nici măcar nu se mai putea deplasa.

Corpul aristului a cedat, însă, joi, 29 septembrie, când a fost constat decesul actorului. Potrivit Fanatik, Alexandru Arșinel a fost resuscitat minute în șir, fără rezultat, iar cauza oficială a morții, trecută pe certificatul de deces, este insuficiența cardiacă și respiratorie, care au provocat un stop cardio-respirator.

Citește și Controversa uriaşă legată de testamentul lui Alexandru Arşinel. Cum se împarte, de fapt, averea