Fiul unei judecătoare şi nepotul unui fost prefect, reţinut după ce şi-a tăiat prietenii cu cuţitul

Fiul unei cunoscute judecătoare din Piteşti și nepotul fostului prefect de Argeș a fost retinut după ce şi-a tăiat mai mulţi prieteni cu cuţitul, conform România TV. Minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 10:57
Fiul unei judecătoare şi nepotul unui fost prefect, reţinut după ce şi-a tăiat prietenii cu cuţitul

Scandalul a început după ce tinerii au ieşit dintr-o sală de sport, fiul judecătoarei a scos un briceag şi a sărit la doi prieteni. Pe unul dintre aceştia l-a lovit în zona gâtului, iar pe al doilea în zona toracelui. Victimele au fost transportate la spital.

Citeşti: Noi detalii despre cazul fiului judecătoarei din Craiova. Mihai Dafinescu cere să fie eliberat după ce a ucis o femeie

După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reţinut pe adolescent pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie propuse măsuri preventive.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, vă aducem la cunoştinţă următoarele: În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către polițiști și condus la sediul poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.