Fiul unui deputat a fost bătut și tâlhărit în tramvai. Trecătorii au privit îngroziți, dar nimeni nu a intervenit

Un fiu de deputat a fost bătut și tâlhărit în tramvai, în Craiova, județul Dolj. Oamenii legii fac cercetări în acest caz.

18 mai 2023, 09:27
Fiul unui deputat a fost bătut și tâlhărit în tramvai. Trecătorii au privit îngroziți, dar nimeni nu a intervenit

Doi adolescenți de 15 ani au fost victimele unui grup de alți 4-5 tineri, care i-au bătut și tâlhărit în tramvai. Una dintre victime e fiul unui deputat AUR, potrivit informațiilor Antena 3 CNN.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, iar polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați.

Citește și Adolescent de 15 ani, reținut de poliție după ce a bătut un copil pe un teren viran din Bragadiru. Imaginile în care victima plânge și strigă după ajutor au apărut în mediul online

Scandalul între mai mulți tineri care se aflau într-un tramvai a avut loc miercuri seara, fiind sesizați polițiștii Secției 3 Poliție Craiova.

Tatăl unuia dintre băieții agresați a fost cel care a sesizat faptele, declarându-le polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unuia dintre băieți i-a fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

Citește și Scene îngrozitoare într-un azil din Câmpina: bătrâni bătuți, înfometaţi și legați de pat. Ce a păţit o femeie de 91 de ani

Oamenii legii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.