Fiul unui profesor universitar, reţinut pentru trafic de droguri

Fiul unui profesor universitar din Tunisia, împreună cu alte două persoane, a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT din Iaşi, pentru trafic de droguri. Anchetatorii susţin că cei trei au introdus în ţară droguri precum cocaină, ecstasy şi canabis. Fiul profesorului universitar era student în anul V la UMF Iaşi şi nu avea probleme la facultate.

19 dec. 2015, 10:59
Fiul unui profesor universitar, reţinut pentru trafic de droguri

Jallouli Abderrahman în vârstă de 26 de ani, s-a născut la Paris şi este fiul unui profesor universitar din Tunisia. Potrivit anchetatorilor, tânărul făcea parte dint-o reţea de droguri condusă de un arab. Jallouli primea droguri de la o româncă, Anca Georgeta Bercea, care, primea, la rândul ei, stupefiantele de la Skander Turki.

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare a fost găsită şi ridicată cantitatea de 700 grame de canabis, 1.638 de comprimate ecstasy, 20 grame de cocaină, 10 timbre de LSD, 1.340 de euro, 5.822 de lei, 4 laptopuri, 1 sistem informatic, 2 HDD, 7 telefoane mobile, 7 cartele SIM, 4 carduri de memorie, 8 cântare electronice, o instalaţie pentru cultivare şi întreţinere indoor de plante de canabis, dispozitive de iluminat, ventilat, preparat şi ambalat, 2 kit-uri pentru identificarea cocainei”, au precizat procurorii DIICOT, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit procurorilor, pe 8 decembrie, Jallouli a primit o cantitate de canabis de la o altă persoană, pe care ar fi aruncat-o la un tomberon de gunoi, unde au fost găsite de anchetatori.

În referatul de reţinere se menţionează că tunisianul nu doar comercializa droguri, ci şi consuma stupefiante.

Citeşte şi O MARE SPORTIVĂ a României, ridicată de MASCAŢI pentru trafic de DROGURI