Fiul unui şef din Poliţie, reţinut după ce a condus beat şi a încercat să fugă de agenţii de la Rutieră

Băiatul unui şef de post din Neamţ s-a urcat băut la volan şi a făcut drifturi printr-un cartier din Iaşi. Nu s-a oprit aici, a încercat să fugă de poliţiştii de la rutieră, iar când a fost prins, a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, astfel că a ajuns în arest.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 08:39
Fiul unui şef din Poliţie, reţinut după ce a condus beat şi a încercat să fugă de agenţii de la Rutieră

Alexandru Iancu, 23 de ani, fiul unui şef de post de poliţie din iaşi, şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arest, după ce a încercat să fugă de echipajul de poliţie rutieră, scrie bzi.ro. Tânărul se mai afla în autoturism împreună cu alte două persoane şi făcea drifturi într-un zonă din Iaşi. Mai mulţi trecători au dat alarma la serviciul unic de urgenţă 112.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul că conducatorul unui autoturism efectua întoarceri bruste ale autoturismului prin folosirea frânei de mâna sau a virajului în loc. Poliţiştii au depistat autoturismul în cauza. S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, iar întrucât soferul nu s-a conformat si a accelerat pentru a se sustrage de la control, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit pe Şoseaua Moara de Foc”, a declarat Alexandru Chelaru, purtator de cuvant la IPJ Iaşi.