Fiul viceprimarului din Mehedinţi, care a bătut crunt un jandarm, a fost arestat

Fiul viceprimarului din Mehedinţi şi ceilalţi doi complici ai săi care au bătut crunt un jandarm, săptămâna trecută, au fost arestaţi preventiv. Victima a fost transferată cu un elicopter in stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni din capitală.

RomaniaTV.net
02 iul. 2012, 05:27
Fiul viceprimarului din Mehedinţi, care a bătut crunt un jandarm, a fost arestat

Bărbatul a fost adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti. Imediat după transfer, în curtea spitalului Bagdasar Arseni au sosit şi câţiva jandarmi. Colegii bărbatului au vorbit cu medicii şi au spus că vor oferi tot sprijinul lor.

„În zilele care urmează, jandarmeria va ţine legătura cu medicii de la Bagdasar Arsenie, pentru a afla starea jandarmului şi dacă va fi nevoie vom susţine cu sânge sau cu ce va fi solicitat de spital pentru ca situaţia lui să se îmbunătăţească. În momentul de faţă ştim că se află în stare foarte gravă”, a declarat Florin Hulea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Totul s-a întâmplat la petrecerea prin care viceprimarul din Mehedinţi sărbătorea reuşita în alegeri.

După ce a fost bătut de fiul viceprimarului şi de trei prieteni ai acestuia, până când şi-a pierdut cunoştinţa, jandarmul a fost abandonat în şanţ. Fiul viceprimarului, care nu are nici 21 de ani, a băgat spaima în localnici.

Fiul viceprimarului şi alţi doi suspecţi au fost arestaţi pentru 29 de zile şi sunt acuzaţi de tentativă de omor.