Fiul Vioricăi Dăncilă, executat silit de bancă. Cum a ajuns în această situaţie jenantă

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, Vioricăi Dăncilă, a ajuns într-o situație jenantă. Mai precis, a devenit subiectul unei executări silite cerute de o bancă din București.

23 mart. 2021, 12:54
Fiul Vioricăi Dăncilă, executat silit de bancă. Cum a ajuns în această situaţie jenantă

Fiul Vioricăi Dăncilă, executat silit de bancă! Un executor judecătoresc a solicitat la finalul anului 2020 permisiunea instanței de a-l excuta silit pe fiul Vioricăi Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi. Judecătorii nu au avut nevoie de mai mult de o ședință să încuviințeze începerea procedurii de executare silită, așa că Victor Dăncilă s-a trezit în situația de a fi amenințat cu blocarea conturilor.

Fiul Vioricăi Dăncilă, executat silit de bancă

În declarațiile de avere pe care le-a dat în calitate de angajat al Curții de Conturi, Victor Dăncilă nu a specificat nimic legat de vreun credit la bancă. Problemele ar fi apărut însă în momentul în care fiul fostului premier și-a închis un card însă nu și contul la care acesta era atașat. Pentru că nu a mai fost alimentat, contul a acumulat sume restante din diverse comisioane de administrare.Astfel,tânărul ar fi aflat că datorează în jur de 25 de lei pentru care se pregăteau actele pentru executarea silită, iar următorul drum a fost la bancă pentru a-și acoperi datoria, scrie wowbiz.ro. Pntru că procedura era deja demarată și trebuia dusă la capăt, fiul Vioricăi Dăncilă a ajuns să fie executat silit pentru o datorie de doar 25 de lei!

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre adopţie: „I-am spus soţului meu ca eu vreau sa înfiez acest copil indiferent de consecinţe”

Victor Dăncilă, fiul adoptiv al fostului premier al României, este consilierul vicepreședintelui Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi și la ultima lui declarație de avere specifica un salariu anual de aproape 95.000 de lei. El deține un apartament de 70 mp obținut prin donație în anul 2013 și un automobil fabricat în 2017. A divorțat în urmă cu doi ani de soția lui, Elena, care lucrează ca jurist la Primăria Sectorului 5.


loading...
Partenerii noștri