Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre adopţie: „I-am spus soţului meu ca eu vreau sa înfiez acest copil indiferent de consecinţe”

Fostul premier a raspuns atat la intrebari politice, dar si la intrebari extrem de personale si de emotionante.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 22:04
Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre adopţie: „I-am spus soţului meu ca eu vreau sa înfiez acest copil indiferent de consecinţe”

Viorica Dancila a adoptat un baietel, in momentul in care a avea doar 26 de ani. Desi nu era pregatita sa aiba grija de un copil, fostul premier a spus care a fost motivul din spatele acestei decizii:

„Asa a vrut Dumnezeu! Asa a vrut destinul ca sa ma regasesc intr-un loc in care un copil era abandonat. Un copil care plangea si parca cerea ajutorul. In momentul in care am vazut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama ca viitorul meu inseamna ca acest copil sa vina in familia mea.

Viorica Dăncilă acuză că Liviu Dragnea, din închisoare, face jocurile parlamentare: „Nu mă vrea pe listă, o vrea pe Carmen Dan”

Ca nu ma pot desparti de acel mic ghemotoc care parca imi cerea ajutorul si care cat era de mic arata atat de multa disperare. Am mers acasa, i-am spus sotului meu ca eu vreau sa infiez acest copil indiferent de consecinte. Eram foarte tanara, nu eram pregatita pentru a infia un copil. Vream sa facem noi, ca avem propriul copil.

Dar sotul meu vazand ca imi doresc atat de mult acest lucru si ca in fiecare zi ma duceam la spital, la Victor, ca il iubesc atat de mult pe cel care avea sa imi devina fiu in cel mai scurt timp, a fost de acord. M-am internat in spital, am stat o luna de zile cu el si spital, era foarte mic, nu stiam cum sa am grija de el. A trebuit sa stau, sa invat, sa ma apropii foarte mutl de copil si cred ca a fost cea mai mare realizare a vietii mele. Sunt foarte mandra de fiul meu, il iubesc foarte mult, sotul meu il iubeste foarte mult si cred ca a dat un nou sens vietii noastre. Ii indemn pe toti sa faca acest pas.

Cel mai important lucru in viata este sa cresti un copil si cred ca toti cei care se simt singuri, cei care simt ca toti copiii acestia care sunt abandonati si au nevoie de speranta au nevoie de un viitor, pot sa faca acest lucru. Daca eu am putut, sunt convinsa ca sunt destul familii in Romania care ar putea”, a spus Viorica Dancila.