Flavia Groşan, replică acidă pentru Beatrice Mahler. „Hai că mă cunoşti. Ştii foarte bine, că nu folosesc Ivermectina”

Flavia Groşan, medicul din Oradea care a vindecat aproape 1.000 de pacienţi de COVID-19 fără a fi spitalizaţi, a mărturisit că este "năucită" că schema ei de tratament a declanşat o "furtună mediatică". Pneumologul i-a transmis un mesaj lui Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta", căreia i-a spus că nu foloseşte Ivermectină, antiparazitarul de uz veterinar care a fost aprobat în Slovacia pentru a fi folosit în tratarea noului coronavirus.

18 mart. 2021, 23:25
Flavia Groşan, replică acidă pentru Beatrice Mahler. „Hai că mă cunoşti. Ştii foarte bine, că nu folosesc Ivermectina”

Dr. Flavia Groşan a fost reclamată la Colegiul Medicilor, după ce a mărturisit că a vindecat aproape 1.000 de pacienţi de COVID-19, fără ca aceştia să fie internaţi în spital.

„Prieteni, sunt puţin năucită. Cum e posibil ca o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM şi MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatica. Incredibil.

Cred că mai mult enervează ca n-o fac publică. Şi n-am s o fac.

PS: Beatrice Mahler, hai că mă cunoşti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona şi Azitromicina”, a scris medicul pneumolog Flavia Groşan, pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu, de partea controversatei doctoriţe Flavia Groşan. „Spitalul a devenit imaginea morgii”

Pneumologul din Oradea a devenit cunoscut după a vindecat aproape o mie de pacienți, fără o zi de spitalizare, doar cu medicație pentru pneumonie.

„În zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau 4 zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. Sunt mii si mii de pacienti pe care i-am tratat. Stiu 3 cazuri care au ajuns in spital, nu sunt perfecta. Claritromicina este vedeta, dar nu poate singură, are nevoie de adjuvant. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Schema nu este bătută în cuie, o adaptam la pacient. Unde este nevoie, un pic de hidrocortizon. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator sa limitez raspandirea Covid-ului. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta”, a declarat pneumologul, joi seară, la Antena 3.

Medicul dezvăluia că supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

Medicii Monica Pop, Adina Alberts şi infecţionistul Ion Alexie, care profesează în Las Vegas, au declarat, în direct la România TV, că iau apărarea pneumologului din Oradea care a tratat sute de persoane cu medicamente care nu costă mai mult de 100 de lei.

Citeşte şi: Solidaritate pentru medicul Flavia Groşan care riscă suspendarea pentru că a vindecat 1.000 de bolnavi COVID. Monica Pop, Adina Alberts şi Ion Alexie îi iau apărarea