Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID: „Am tratat o graviduţă de ultim trimestru.Tuşea de i se zguduia capul”

Medicul Flavia Groşan a anunţat că a gândit o schemă de tratament pentru gravidele infectate cu coronavirus.

30 apr. 2021, 11:54
Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID: „Am tratat o graviduţă de ultim trimestru.Tuşea de i se zguduia capul”

Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID. Celebrul medic pneumolog a anunţat că a gândit un tratament special pentru femeile însărcinate infectate cu covid.

Flavia Groşan: Am tratat o graviduță de ultim trimestru care a prins Covidul

„Am tratat o graviduță de ultim trimestru care a prins Covidul. Tusea de i se zguduia capul. Am gândit o schema terapeutica, ginecologul ei a fost de acord, a dus sarcina la termen, iar acum câteva minute primesc un mesaj cu o buburuza mică, băiețel. Perfect sănătos. Pot sa încep pregătirile pentru Sfanta Sărbătoare. Sa fiți sănătoși.”, a anunţat medicul pneumolog.

Reamintim că Flavia Groşan a devenit cunoscută în urma declaraţiilor controversate privind  tratamentul anti-COVID cu medicamentele care nu sunt incluse în protocolul folosit în spitale.

Citeşte şi Flavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum a ajuns la o rată uimitoare de vindecare a pacienţilor cu Covid-19

Medicul Groşan, noi declaraţii controversate: „Nu mi-a fost frică de COVID. Este o pneumonie. Masca şi distanţarea nu îmi vindecă COVID-ul”

Dr. Flavia Groşan a mărturisit că a avut parte de zile „deloc comode”, în urma scandalului uriaş pe care l-a declanşat prin declaraţiile sale despre tratamentul împotriva COVID-19.

„De la începutul pandemiei, la mine nu a fost un secret, nu mi-a fost frică de COVID. Într-o lume înspăimântată, eu le-am spus: staţi liniştiţi! Este o pneumonie, iar eu sunt lângă voi.

Nu ştiam în ce mă bag atunci, când scriam pe Facebook acum un an de zile lucrul ăsta. Încet – încet am reuşit să câştig încrederea pacienţilor pentru că am comunicat, am vorbit, am tratat şi acum suntem aici”, a declarat Flavia Groşan, în direct la România TV.

Medicul pneumolog susţine că a primit zeci de mesaje de susţinere de la oameni care i-au spus că au „încredere totală” în ea.

Citeşte şi Cine este fiica doctoriţei Flavia Groşan. Tânăra locuieşte la Londra şi are un băieţel

„Dacă îmi cer ajutorul medical, asta e dovadă de încredere în ceea ce ştiu să fac. Nu înţeleg de unde atâta zgomot pentru o declaraţie de presă în care mi-am expus o opinie medicală în legătură cu nişte medicamente, în care nu am atins niciun nume, niciun spital.

N-am înţeles de unde atâta revoltă din partea unora încât să fiu acuzată pentru lipsă de deontologie profesională. Mi s-a părut profund nedrept tot ce s-a întâmplat”, a afirmat medicul pneumolog.