Cine este fiica doctoriţei Flavia Groşan. Tânăra locuieşte la Londra şi are un băieţel

Medicul pneumolog Flavia Groşan a devenit vedetă peste noapte atunci când a declarat că a vindecat de coronavirus 1000 de pacienţi urmând propria schemă de tratament. Doctoriţa este destul de activă pe Facebook, ţinându-şi la curent urmăritorii cu activităţile de zi cu zi, dar şi cu activităţile membrilor familiei, în special ale fiicei şi ale nepoţelului ei.

22 mart. 2021, 19:16

Cine este fiica doctoriţei Flavia Groşan. Fiica medicului Flavia Groşan poartă acelaşi prenume cu mama sa. Flavia Jr locuieşte la Londra cu soţul şi fiul ei.

Flavia jr. – 29 de ani. Antreprenor Take off Labs”, scria Flavia Groșan în 2018 despre fiica sa.

Citeste si Flavia Groşan nu primeşte nicio sancţiune după afirmaţiile controversate. Decizia de ultimă oră a Colegiului Medicilor Bihor: „A fost o discuţie amiabilă. A fost de o eleganță deosebită”

Cine este fiica doctoriţei Flavia Groşan

Nepoţelul doctoriţei-minune se numeşte Boris. Fiica doctoriţei şi soţul ei lucrează în domeniul IT și au salarii foarte mari. Cu toate astea, cei doi nu sunt milionari, așa cum s-a vehiculat pe rețelele de socializare.

Medicul Flavia Groșan a postat, de-a lungul timpului, mai multe fotografii și mesaje cu fiica, ginerele și nepoțelul său, poze însoţite de fiecare dată de un scurt text în care doctoriţa subliniază cât este de mândră de ei și cât de mult îi iubește. Periodic, ea merge să-i viziteze în Marea Britanie.

Are mama doi IT-isti. De top. Doamne, cat pot sa fiu de mândra de ei! Ce copii minunați! Astăzi au nunta la Palat! Fratele ginerelui meu se căsătorește”, a scris Flavia Groșan pe Facebook.

Schema de tratament a medicului Flavia Groşan

În zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau 4 zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. Sunt mii si mii de pacienti pe care i-am tratat. Stiu 3 cazuri care au ajuns in spital, nu sunt perfecta. Claritromicina este vedeta, dar nu poate singură, are nevoie de adjuvant. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Schema nu este bătută în cuie, o adaptam la pacient. Unde este nevoie, un pic de hidrocortizon. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator sa limitez raspandirea Covid-ului. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta”, a declarat pneumologul la Antena 3.

Medicul dezvăluia că supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

Citeste si Medicul Flavia Groşan, noi declaraţii controversate: „Nu mi-a fost frică de COVID. Este o pneumonie. Masca şi distanţarea nu îmi vindecă COVID-ul”

În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare.

Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan, pentru Stiripesurse.