Flavia Mihăşan, fotografiată în timp ce alăpta în public. Ce a spus vedeta FOTO

Flavia Mihășan a fost fotografiată în timp ce alăpta în public. Vedetele din România s-au împărțit în două tabere: unele care susțin alăptatul în public, altele care condamnă categoric acest lucru.

02 iul. 2019, 09:40

Flavia Mihășan „a bifat” prima ieșire cu fiul și logodnicul ei, după ce s-a externat din spital. Aflată la o cafenea dintr-un mall, asistenta TV l-a alăptat la sân pe micul ei prinț în timp ce stătea la o masă.

Flavia Mihăşan a devenit mămică. Asistenta TV a născut un băieţel

Momentul intim a fost surprins în câteva fotografii de fericitul tătic, iar vedeta a fost cea care a urcct pe o rețea de socializare imaginile

Acestea au fost însoțite de un mesaj în limba engleză, dar și de mai multe hashtag-uri, scrise tot în limba lui Shakespeare, iar printre acestea se numără și: #alăptatullasân.

„Chilled evenings with the #fam #breastfeedingmum #healthyway #healthybaby #healthybabyfood #amazingfeeling #mysummer #mydifferentsummer #BabyBoyLove #babydinner #ExclusivelyBreastFeeding”, a scris fosta asistentă a matinalului de la Antena 1 pe contul ei de Instagram.

Deocamdată, cei doi tineri părinți nu au dezvăluit numele pe care l-au pus băiețelului lor.

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.