Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Cum se simt cei doi copii: „Prea ne-a ocolit”

Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dat vestea proastă pe reţelele de socializare, unde şi-a anunţat fanii că atât ea şi soţul ei, cât şi cei doi copii, sunt infectaţi cu coronavirus.

03 feb. 2022, 11:19
Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Cum se simt cei doi copii: „Prea ne-a ocolit”
Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid

Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, blondina se bucură de comunitate mare şi frumoasă pe reţelele de socializare, pe care o ţine la curent cu aproape toate activităţile sale zilnice.

Citeşte şi: Flavia de la Neatza, la Kanal D. Fosta asistentă este pregătită să revină la TV

Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid

Recent, Flavia a anunţat că va fi mai puțin activă pe Instagram, deoarece ea şi familia ei au contractat virusul care face ravagii în întreaga lume. Fosta colegă a lui Răzvan și a lui Dani a povestit, în mare care au fost simptomele și a spus că, momentan, nu se panichează.

Chiar dacă sunt bine cu toții, totuși, un singur lucru îi dă bătai de cap vedetei. A recunoscut că nu planificase să stea în casă cu cei mici, așa că acum este nevoită să caute activități pentru ei.

Prea ne-a ocolit Covidul ăsta… până acum. Suntem toți patru bine. Carol a avut puțină febră prima zi și-o noapte, dar cam atât. Bebe e bine și el, iar noi la fel.  Acum… nu ne rămâne decât să găsim activități prin care să-și consume energia MULTĂ pe care o au.”, a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul fostei asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Marius Moldovan este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.