Flavius, jandarmul – erou care a salvat un bărbat în flăcări, deși era în afara programului de muncă

Flavius, un jandarm aflat în timpul liber, a devenit erou datorită curajului de care a dat dovadă după ce a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie la o casă din comuna Priboieni, județul Argeș.

04 mart. 2024, 09:24
Flavius, jandarmul – erou care a salvat un bărbat în flăcări, deși era în afara programului de muncă

Jandarmul se afla cu familia la o spălătorie auto atunci când s-a produs incidentul și a alergat să-l salveze.

Jandarmeria Română a povestit întâmplarea pe internet și l-a dat exemplu pe Flavius, care a salvat un bărbat, deși era în afara programului.

Citește și Cât costă un kilogram de pulpă de miel la Auchan Bucureşti. Preţurile care i-au lăsat mască pe clienţi: „Cel mai simplu argument este LĂCOMIA!”

”Astăzi, în jurul orei 09:30, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș – Detașamentul 6 Jandarmi, aflat în timpul liber, a devenit eroul unei situații de urgență în Comuna Priboieni. În timp ce se afla împreună cu familia, la o spălătorie auto, plutonierul adjutant PREDA Flavius a auzit și a observat o explozie puternică la o casă din apropiere.

Imediat, subofițerul a reacționat cu rapiditate și curaj, intervenind pentru a salva o persoană surprinsă în explozie. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a suferit arsuri pe suprafața corpului, însă datorită intervenției rapide a subofițerului, acesta a fost scos din flăcări și stins cu mâinile goale.

Jandarmeria Română își exprimă recunoștința pentru curajul și devotamentul de care a dat dovadă colegul nostru în această situație de urgență. Este un exemplu remarcabil de implicare și spirit de sacrificiu, chiar și în afara orelor de serviciu. Flavius lucrează în Jandarmeria Română din anul 2005, iar experiența și-a spus cuvântul astăzi, în ziua în care a reușit să salveze viața unui om.

Transmitem gânduri de însănătoșire rapidă bărbatului rănit, care a fost preluat de către un echipaj de ambulață și transportat la spital, pentru acordarea de îngrjiri medicale”, a transmis Jandarmeria Română, prin intermediul unei postări.

Citește și Metoda prin care supermaketurile ne fraieresc în fiecare zi! Cum a ajuns untul să fie un lux