Flick și Denisa Filcea sunt în culmea fericirii, și-au botezat fetița. Primele imagini de la evenimentul special

Flick și-a botezat fetița în satul în care a copilărit. Micuța Eva-Maria a fost băgată în aceeași cristelniță în care și tatăl ei a fost creștinat, precum și mama acestuia, dar și bunicul său, în urmă cu 100 de ani.

15 aug. 2022, 21:56

Andrei Sebastian Flicea, cunoscut sub numele de Flick Domnul Rimă, și soția sa, Denisa, și-au botezat duminică, fetița, pe nume Eva-Maria. Fericitul eveniment s-a desfășurat într-un loc deosebit de special pentru Flick.

Citește și Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. Ce nume cu o semnificație aparte au ales pentru fiica lor

Vedeta le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare faptul că evenimentul a avut loc satul în care el a copilărit, iar micuța Eva- Maria a fost băgată în aceeași cristelniță în care și Flick a fost creștinat, mama acestuia, dar și bunicul său, în urmă cu 100 de ani.

”Ne găsim, când vine seara,
Fericiți și ea și eu
Pentru că ne-am dus comoara
În fața lui Dumnezeu🙏
Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu🤗”, a scris Flick, pe contul său de Instagram, în descrierea unei poze în care era alături de Denisa și fiica lor.

Flick este un tată fericit care nu ezită să își manifeste public dragostea față de propriul copil. Iar din când în când el îi mai compune și versuri fetiței sale.

”La mulți ani, Maria!🙏

Cică n-am voie, Mărie
Să-ți spun “La mulți ani”, azi, ție
Și că pot abia la toamnă,
Că azi sfânta a mers să doarmă.

Dar ce-i rău în a fi bun
Și-n Septembrie 8, și-acum?!
Că doar n-o să mă omori
Că-ți urez de 2 ori! 🤷🏼‍♂️🙃

La mulți ani, minunea mea, Eva MARIA!”, a scris Flick luni, pe pagina sa de Instagram cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Flick și Denisa și-au dorit să aibă o mare surpriză atunci când se va naște primul lor copil, așa că nu s-au interesat dinainte dacă este fată sau băiat. Amândoi s-au bucurat mult atunci când micuța s-a născut.

Soția lui Flick a reușit să se adapteze destul de ușor noului stil de viață. Aceasta spune că oricum nu dormea prea mult nici înainte.

“M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm”, a mărturisit aceasta pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Din fericire, Eva Maria doarme destul de bine noaptea, așa că Denisa are suficient timp pentru a se odihni.

Citește și Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez. Lovitură teribilă pentru Daniel Buzdugan şi soţia sa!