Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez. Lovitură teribilă pentru Daniel Buzdugan şi soţia sa!

Denisa Filcea și Flick au anunţat cine vor fi nașii de botez pentru bebelușul lor. Aleşii sunt persoane foarte importante pentru ei, pentru că fac deja parte din familie.

14 iun. 2022, 14:53
Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez. Lovitură teribilă pentru Daniel Buzdugan şi soţia sa!

Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez. Propunerea de a le boteza copilului a venit într-un mod inedit. Flick și Denisa Filcea au proiectat o fotografie cu nașii lor pe un centru comercial din București, urmată de câteva versuri. Soția lui Flick a postat totul pe InstaStory, scrie VIVA!. „Am ales ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie Mihaela și Decebal Moisa, care sunt și părinții noștri spirituali”, au spus cei doi. La nuntă, au avut două perechi de naşi, cealaaltă fiind Daniel Buzdugan şi soţia sa, la care au renunţat acum!

Soția lui Flick, direct afectată de războiul din Ucraina. Familia ei se află în mijlocul bombardamentelor: „Ai mei, dacă se uită pe geam, văd tancuri şi le e frică să iasă din casă să ajungă la buncăr”

„Pregătim, bineînțeles, camera copilului. Însă nu am plănuit nimic în ceea ce privește camera în care va dormi în primele luni, dar cu siguranță nu va dormi cu noi în pat”, au mai declarat cei doi. Denisa Filcea a mai spus că nu va apela la medicul estetician. „Dat fiind faptul că sarcina nu mi-a modificat aspectul corpului într-un mod nedorit, nu văd de ce m-aș gândi la așa ceva. Sebastian (n.r. Flick) întruchipează perfecțiunea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Astăzi, de exemplu, eram pe canapea și, dintr-odată, a apărut la televizor o fotografie cu noi și alături o poezie de dragoste. Dacă aș fi considerat că Sebastian are vreun defect, nu m-aș fi căsătorit cu el. Oamenii mă numesc idealistă, însă realitatea îmi demonstrează că viața poate fi perfectă, la fel și oamenii”, a spus Denisa Filcea.

Denisa Filcea, soţia lui Flick, nemachiată pe internet. Urmăritorii au reacţionat imediat

„Facem absolut totul în casă împreună, nu ne-am împărțit pe sarcini. O dată la ceva timp, apelăm și la ajutorul unei echipe pentru o curățenie mai amănunțită. Ne bucurăm de absolut tot ce avem și suntem foarte recunoscători pentru viața pe care o trăim. Ne dorim cât mai multă lume să-și găsească drumul spre fericire și iubire. Atunci lumea va fi un loc mai bun!”, au mai spus Denisa Filcea și Flick.