Floarea banală care topește grăsimea de pe abdomen. Accelerează arderile și elimină toxinele din corp!

Păpădia se numără printre plantele cele mai răspândite din România. Cum își intră primăvara în drepturi putem vedea pe câmpuri și porțiuni de iarbă aceste pălăriuțe galbene.

06 apr. 2022, 10:34
Floarea banală care topește grăsimea de pe abdomen. Accelerează arderile și elimină toxinele din corp!

Floarea banală care topește grăsimea de pe abdomen. Deși românii nu dau niciun ban pe ea, trebuie să știm că păpădia este o plantă care vine cu multe beneficii pentru organism și te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. O dieta care are la bază păpădia poate duce la pierderea a până la 16 kilograme.

Floarea banală care topește grăsimea de pe abdomen. Accelerează arderile și elimină toxinele din corp!

Iar acum că vara se apropie trebuie să știi că dincolo de eliminarea toxinelor din organism, această plantă reușește să accelereaza metabolismul, ceea ce înseamnă că digestia va fi ceva mai rapidă.

Nu doar toxinele sunt eliminate din corp, ci si surplusul de apa. Asadar, daca obisnuiesti sa ai picioarele si mainile umflate, cel mai probabil suferi de retentie de apa in organism, iar ceaiul de papadie amestecat cu cel de cozi de cirese te va ajuta sa elimini acest surplus de apa. In acest fel, te sustine si in incercarea ta de a slabi.

Ceaiul de papadie este un aliat impotriva grasimii. Daca iti doresti o silueta de invidiat, ai nevoie de o infuzie de planta uscata si 1 litru de apa fiarta. Poti bea 2-3 cani de ceai in fiecare zi, neaparat dupa masa.

Pentru prepararea ceaiului poți folosi rădăcină, frunzele sau florile păpădiei. Toate au efecte benefice asupra organismului, însă ceaiul preparat din flori de păpădie este, deseori, recomandat în procesul de slăbire.

Citește și: Planta care face minuni pentru organism. Numită și mâncarea zeilor, scade colesterolul, reduce riscul dezvoltării celulelor canceroase și previne numeroase boli grave
Ceaiul de păpădie se bea de 2 ori pe zi, între 7-21 de zile. De asemenea, pe lângă consumul de ceai, nutriționiștii recomadă tuturor persoanelor care vor să slăbească, să opteze pentru o dietă săracă în carbohidrați și zaharuri. Totodată, efectuarea a 30 de minute de exerciții fizice vă intensifica metabolismul și astfel, arderea grăsimilor vă avea loc mai repede.

Citește și: Planta de la sat care are beneficii senzaționale pentru sănătatea fizică și mentală. Mihaela Bilic a făcut anunțul: ”E un fel de multi-medicament eficient”