Florentin Pandele a câştigat, din nou, Primăria Voluntari

Alegeri locale 2016. România TV anunţă că Florentin Pandele, soţul Grabrielei Firea, a obţinut, din postura de independent, un nou mandat la primăria Voluntari.

05 iun. 2016, 21:50
Florentin Pandele a câştigat, din nou, Primăria Voluntari

Florentin Pandele a reuşit să câştige cel de-al cincilea mandat de primar, în Voluntari, după ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obţinut 67% din voturi, adică 10.032, în comparaţie cu al doilea clasat, Robert Frunză, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.

A câştigat şi soţul meu şi îl felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupaţi. Eu şi echipa mea de consilieri generali vom avea o muncă dificilă şi grea, dar în mod sigur încununată de succes”, a declarat Gabriela Firea, cea care a câştigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei în urma alegerilor de duminică.

Gabriela Firea a obţinut, potrivit datelor provizorii, 45,5% din voturile valabil exprimate în Bucureşti, fiind urmată de Nicuşor Dan (USB) şi pe locul trei de Cătălin Predoiu, candidatul liberal.