EXCLUSIV | Florentin Pandele iese la atac: „Gabriela Firea nu va mai face politică, e distrusă.Gabriela Firea nu plânge niciodată, plânge doar în sufletul ei. Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată”

Florentin Pandele a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre nevinovăția lui și a soției sale, Gabriela Firea, în scandalul „Azilelor Groazei”

18 iul. 2023, 17:31
EXCLUSIV | Florentin Pandele iese la atac: „Gabriela Firea nu va mai face politică, e distrusă.Gabriela Firea nu plânge niciodată, plânge doar în sufletul ei. Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată”
EXCLUSIV| Florentin Pandele iese la atac: „Gabriela Firea nu va mai face politică, e distrusă. Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată”

Florentin Pandele a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre faptul că atât el, cât și Gabriela Firea sunt nevinovați în scandalul „Azilele Groazei”. Acesta susține că nu a știut că există această situație și că legăturile lor cu Stefan Godei nu sunt cele despre care s-a vorbit în presă.

Citește și: Adio, PMB! Pe cine va susține PSD la Primăria Capitalei, după ieșirea din scenă a Gabrielei Firea

„Hai să zicem că îl cunosc pe Godei de vreo 15 ani, poate de 10, dar înțeleg că angajat la echipa de fotbal din Voluntari. Nu l-am angajat eu. Noi avem 16 societăți, suntem cei care operă în Ilfov. Cum să nu îl cunoască? A fost angajat. Avem foarte mulți fini, petreceri. Am înțeles că a fost filmat la o petrecere unde noi eram nași”, a mai declarat Florentin Pandele

Florentin Pandele a mai discutat și despre faptul că nu a avut niciun fel de informație despre „Căminele Groazei”, iar acest lucru se datorează probabil faptului că la rândul său era anchetat.

„Primăria Voluntari are un singur cămin, vă invit să mergem. Restul căminelor sunt private. Instituțiile statului abilitate în acest sens au trimis o adresă către directorul de asistență socială, adresă de care a luat cunoștință și secretarul general al primăriei, în care au spus că este confidenția și că nu trebuie să mai știe altcineva. Când a început acest scandal m-am uitat pe cele 600 de pagini și am realizat că am fost ascultați, insclusiv eu. Din acest motiv Pandele o ține sus și tare că nu a știut! În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, aceasta a răspuns că nu are atribuții în acest sens și a făcut trimitere la Ministerul Muncii”, a mai declarat Florentin Pandele

„Îmi apăr soția, îmi apăr copiii. Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată.Dacă sunt vinovat să fiu luat acum de procurorii României!  Instituțiile statului, Parchet, poliția, toți cei care fac anchetă probabil că au informații și le trimit către procurori”, a explicat Florentin Pandele în exclusivitate la România TV.

„Cine spus că nu îl cunoaște pe Godei? Doamna Firea a zis că nu este implicată, nu că nu îl cunoaște. Niciodată. Eu am spus că nu am cunoscut subiectul și repet și acum. Eu am spus că nu am știut de existența acestor cămine. De două săptămâni de zile sunt aruncate tot felul de neadevăruri”, a adăugat Florentin Pandele.

„Gabriela Firea nu plânge niciodată, plânge doar în sufletul ei pentru ce se întâmplă, dar nu i-am văzut o lacrimă. Și nu este un om dur, ci un om foarte responsabil. Niciodată n-a plâns în fața lui Ciolacu. S-a dus cu demnitate să își dea demisia, deși nu i-a cerut nimeni. Și-a dat demisia ca să salveze PSD-ul, pentru că era un atac asupra PSD-ului și a înțeles, iar Gabriela Firea nu pleacă nicăieri”, a mai adăugat Florentin Pandele.

Citește și: Revoltă în PSD. Liderul social-democrat îi critică pe Firea și Budăi, pentru că au demisionat: „E o lucrătură!”