Florentin Petre revine în Ştefan cel Mare: De la 1 ianuarie mă întorc acasă

Fostul fotbalist dinamovist Florentin Petre a anunţat pe pagina sa de Facebook că de la 1 ianuarie 2012 se va întoarce la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, clubul la care a obţinut cele mai mari satisfacţii din cariera sa.

RomaniaTV.net
16 nov. 2011, 11:20
Florentin Petre revine în Ştefan cel Mare: De la 1 ianuarie mă întorc acasă

„Sunt foarte fericit, de la 1 ianuarie încep să fac ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, să muncesc. Mă întorc acasă, la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, clubul care m-a făcut MARE, am cucerit împreună 3 titluri, 5 cupe ale României, o supercupă, am fost la 3 turnee finale, asta în 18 ani. Off… ce repede a trecut timpul. Vreau să joc iar, vreau să dau timpul înapoi măcar 5 ani, dar nu pot, urmez cursul vieţii şi o iau de la capat, de la 1 ianuarie, abia aştept”, a scris Petre.

Fostul fotbalist a spus la mijlocul lunii trecute, la Ora de Prosport, de la Sport.ro, că îşi doreşte să se retragă de la Dinamo într-un meci oficial dacă echipa „alb-roşie” va câştiga campionatul şi că va deveni căutător de talente pentru clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Mai sunt de pus la punct anumite lucruri. În proporţie de 95 la sută sunt acolo. Cred că de săptămâna viitoare va fi totul pus la punct. Voi fi un fel de scouter, o să merg să văd jucători talentaţi. Chiar şi un fel de PR. Aş fi fericit să mă retrag într-un meci oficial, dacă Dinamo ia campionatul”, a afirmat atunci Florentin Petre.

 

 


loading...
Partenerii noștri