Florentina Opriş este în doliu: „Eram în live când am primit vestea”

Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii "Sport, dietă şi o vedetă, trece prin momente cumplite. La şase ani de la moartea soţului, vedeta este din nou în doliu după ce tatăl ei a murit.

RomaniaTV.net
28 apr. 2017, 16:12
Florentina Opriş este în doliu: „Eram în live când am primit vestea”

Florentina Opriş era la filmări în momentul în care a aflat că tatăl ei a murit. Vedeta se afla la o demonstraţie de yoga pe apă.

„Eram in live cand am primit vestea! Am fost anuntata telefonic de mama. Eram dupa doua zile de filmari. M-a sunat mama si mi-a zis de tata”, a declarat Florentina.

Tatăl vedetei s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa din Timişoara.

„Stiu ca oamenii pleaca de langa noi la un moment dat si ca ar trebui sa fim pregatiti, mai ales cand varsta este inaintata. Dar nu, niciodata nu esti pregatit. Pentru mine disparitia tatei a redeschis o rana pe care o credeam inchisa, vindecata, moartea sotului meu de acum 6 ani. Tata avea 81 de ani si intre noi a existat mereu o legatura puternica. El a fost mentorul meu, stalpul, un ardelean adevarat si demn de toata lauda, care m-a invatat ce inseamna empatia si dragostea pentru cel de langa tine”, a declarat Florentina Opris.

Vedeta de televiziune recunoaste ca vestea trista a avut un dublu impact devastator asupra sa.

„Simt in interiorul meu aceleasi stari pe care le-am avut cand a murit, Sorin, sotul meu. Cumva s-a redeschis rana de atunci, a revenit durerea accea de care credeam ca-s vindecata. Si au trecut 6 ani de atunci! Cred ca si acum, la moartea tatei, cea mai tare dintre noi va fi tot mama. Tot ea m-a ajutat si sprijinit cand l-am pierdut pe Sorin (n.r. sotul ei)”, a conchis vedeta.

Inmormantarea va avea loc duminica, in Timisoara, in orasul in care locuiesc parintii Florentinei Opris.

Sursa wowbiz.ro.