Florentina Opriş: „Sunt pregătită să iubesc şi să fiu iubită”

De când se știe face mișcare. Florentina Opriș (49 de ani) a practicat de la 9 ani atletism de performanță, apoi a făcut carieră în televiziune cu ajutorul sportului. Vedeta Kanal D a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt secretele stilului ei de viață care-i permite în continuare să arate ca la 20 de ani. În plus, la un an de la despărțirea de omul de afaceri Sorin Mărcuș, a recunoscut că e gata de iubit.

05 iul. 2017, 09:38
Florentina Opriş: „Sunt pregătită să iubesc şi să fiu iubită”

Când ai început să lucrezi în televiziune?

În 1994 a fost debutul meu la o televiziune locală numită Terra Sat! Acolo făceam pionerat pentru un stil de viață sănătos într-o perioadă când nu știa nimeni de acest lucru. De asemenea, în aceeași perioadă aveam și o emisiune la radio!

Ce-ți aduci aminte despre începutul tău în acest domeniu?

Toată lumea făcea lucrurile cu mult entuziasm! Am avut bucuria să am o echipă bună, filmam în natură… a fost deosebit! Pentru mine a fost ca o școală cu un fundament esențial!

Dar înainte de a lucra în televiziune ce făceai?

Predam în învățământ și aveam propriul meu centru de sănătate!

În acest moment ai un iubit?

În acest moment, sufletul meu este deschis și sunt gata pregătită să iubesc și să fiu iubită!

Cum te pote cuceri un bărbat? Ce calități ai ajuns să apreciezi acum mai mult la un bărbat?

Dintodeauna am apreciat atitudinea! Ea spune multe despre el… mai ales atunci când știe să-ți deschiă portiera la mașină, să-ți pună apă în pahar…

Ai vrea să te recăsătorești?

Eu știu că pe Pământul acesta, am fost creați să fim un întreg! Iar femeia este un întreg doar alături de un bărbat, de acel bărbat!

Dar să fii din nou mămică?

Am simțit de foarte multe ori că ar fi trebuit să am și o fetiță! La un moment dat, am creat un proiect pentru femei, care se numește „Devino Perfectă” și tot timpul am avut în minte că și acesta este copilul meu!

În afară de proiectul tv mai ai și alt business?

Firma care produce emisiunea și unde sunt acționară eu și fiul meu are și alte activități.

Citeşte continuarea pe click.ro