Flori care aduc noroc de bani. Top 3 plante pentru un buzunar plin!

Ne plac florile pentru ca sunt delicate, colorate si pentru ca au un parfum care ne cucereste. De asemenea, ele se numara printre cele mai frumoase cadouri si sunt, de departe, accesorii deosebite de decorare a casei. Se pare, insa, ca florile fac mult mai mult decat sa ne bucure prin designul lor, caci, conform adeptilor principiilor Feng Shui, acestea transmit diverse energii, in functie de tipul lor dar si de modul in care sunt pozitionate. Stiai ca esti flori care aduc noroc de bani? Afla ce plante sa tii in casa daca vrei sa ai portofelul plin!

RomaniaTV.net
24 aug. 2018, 08:48
Flori care aduc noroc de bani. Top 3 plante pentru un buzunar plin!

Arborele de jad

Deschidem lista plantelor aducatoare de noroc pe plan financiar, prezentand arborele de jad. Supranumit si „planta banilor”, acesta este adesea utilizat in tehnica Feng Shui, pentru a atrage energiile aducatoare de prosperitate. Se pare ca pseudonimul de „copacul banilor” isi are originea in povestea lui Jack si a vrejului care i-a adus acestuia bunastarea materiale. Asociat cu vrejul de fasole din poveste datorita frunzelor sale asemanatoare cu aceasta planta leguminoasa, arborelui de jad i s-a dus vestea ca umple buzunarele si conturile celor care il adopostasc in casa lor si il ingrijesc cu drag!

Crizantema

Chiar daca nu te-ai fi asteptat ca o planta atat de simpla pe cat este crizantema sa fie aducatoare de noroc, ei bine, crizantema nu este numita fara argumente „floarea vietii”. Conform unei zicale traditionale din China, „cel ce vrea sa fie fericit toata viata, trebuie sa cultive crizanteme”. Se spune ca aceste flori aduc bucurie posesorilor pe toate planurile, inclusiv pe cel financiar. Si japonezii, care o considera o floare ce defineste perfectiunea, folosesc crizantemele pentru a celebra diverse ocazii speciale, ba chiar i-au inchinat chiar si o sarbatoare acestei flori minunate: „Festivalul fericii”. Asadar, daca iti doresti sa te bucuri de efectele acesteia, alege buchete de flori realizate din crizanteme. Petalele sale numeroase iti vor aduce succesul financiar, asa ca uita de grija banilor!

Orhideea

Dintre toate florile, orhideea este cea care se impune prin maretia sa. O floare care transmite rafinament indiferent de culoarea pe care o are, orhideea era considerata in timpurile stravechi o floare cu efecte afrodisiace, fiind un simbol al pasiunii si al erotismului. Mai apoi, in timpul Epocii Victoriene, orhideele au fost ridicate la rang la cadouri de lux, devenid daruri pline de eleganta, datorita originilor lor exotice. De curand, expertii in oniromantie au descoperit ca interpretarea din vis a orhideei este un semn foarte bun, deoarece anunta un mare succes pe plan profesional. Chiar si prin forma simetrica a florilor, aceasta planta reprezinta ideea de a perfectiune, motiv pentru care este considerata floarea care aduce succese si reusite oricui o primeste.

Alege florii in cutii de la Maison d’Or si aseaza-le in casa sau in birou pentru a beneficia de puterea magica a acestei plante!