Floricica Dansatoarea a ajuns mireasă! Nuntă cu lăutari: „E chiar frumoasă”. Cine este mirele?

Floricica Dansatoarea a postat un clip pe TikTok, în care a apărut în rochie de mireasă, alături de lăutari, la propria nuntă. Fanii au felicitat-o, deși mirele nu și-a făcut apariția în imagini.

17 ian. 2022, 20:40

Floricica Dansatoarea a postat un clip surpriză pe rețelele de socializare, în care a apărut în rochie de mireasă, alături de un manelist, în ceea ce părea a fi propria ei nuntă.

Aceasta s-a filmat în direct pe TikTok, așa cum nu a mai văzut-o nimeni până la acel moment și anume în rochie de mireasă.

Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Vrea sa-l aducă pe calea cea bună pe fiul rătăcitor: ”Gata, îl iau pe Fulgy de nevastă. Îl fac eu om! Domnişoria mea face minuni” VIDEO

Floricica părea a fi în culmea fericirii, aranjată, cu voal de mireasă și o rochie albă, aceasta a dansat, a cântat și a comunicat în timpul clipului live cu cei care o urmăresc pe TikTok.

În ciuda imaginilor, mulți nu au crezut că Floricica se mărită, chiar dacă femeia a arătat în direct cum se distrează, îmbrăcată în rochie de mireasă și aranjată foarte frumos. Într-adevăr mirele nu s-a arătat în clipul live postat de femeie.

Fanii Floricicăi nu au fost șocați doar de ideea că femeia s-ar fi măritat ci și faptul că aceasta avea o înfățișare cu totul diferită. Era machiată și aranjată așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Floricica Dansatoarea s-a distrat pe cinste și nu a ținut cont de comentariile răutăcioase. Femeia a pornit live-ul pe TikTok și a început să danseze și să cânte acompaniată de un manelist.

Floricica Dansatoarea a „lătrat” în faţa Guvernului. Protest în patru labe împotriva restricţiilor din pandemie VIDEO

Au existat și multi internauți, care au felicitat-o pe Floricica Dansatoarea pentru felul în care s-a aranjat, spunându-i ca este foarte frumoasă îmbrăcată în rochie de mireasă.
“Ce frumoasa e/ Fiecare femeie e frumoasa in rochie de mireasa/ Florea e machiata super/ Sa fii fericita Floricica”, sunt doar câteva comentarii ale internauților.

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în toată țară, după ce a apărut la TV, la o manifestație, care a avut loc acum câțiva ani. Aceasta a fost apoi urmărită pe toate rețelele de socializare, Floricica având un număr imens de internauți care o apreciază pentru tot ce face.


loading...
Partenerii noștri