Floricica Dansatoarea a „lătrat” în faţa Guvernului. Protest în patru labe împotriva restricţiilor din pandemie VIDEO

Floricica Dansatoarea, una dintre senzaţiile internetului, a fost din nou protagonista unui protest public, însă de această dată şi-a schimbat ţinta. L-a lăsat pe preşedintele Klaus Iohannis şi l-a luat în colimator pe premierul Ludovic Orban.

24 oct. 2020, 13:21
Floricica Dansatoarea a „lătrat” în faţa Guvernului. Protest în patru labe împotriva restricţiilor din pandemie VIDEO

Floricica Dansatoarea a fost revoltată pe guvernanți din cauza restricțiilor generate de pandemia de coronavirus și a făcut circ din cauza măștilor pe care în București populația e obligată să le poarte acum peste tot. Ea a mars în Piaţa Victoriei, unde şi-a vărsat năduful şi a făcut circ.

Citeşte şi Protest la Ministerul Sănătăţii. Personalul TESA din spitale: Nu suntem în regulamentul sporurilor, la Covid-19 suntem săriţi!

Cine moare, moare, cine trăiește, trăiește… Lăsați-ne libertatea!„, a strigat Floricica Dansatoarea, care a lătrat şi a mers în patru labe în faţa sediului Executivului condus de Ludovic Orban. „Suntem câini, câini suntem! Nu vă e frică de Dumnezeu? Dumnezeu vă vede că nu sunteți pentru țara noastră„, a mai spus Floricica Dansatoare.

Întreg circul, în clipul de mai jos: