Florin Andone, cel mai bun jucător de la Cordoba în meciul cu Mirandes

Atacantul român Florin Andone a fost cel mai bun jucător al echipei Cordoba CF, potrivit cotidianului Marca, miercuri seara, în victoria reușită la scor de forfait, 3-0, pe terenul formației Mirandes, în etapa a 40-a a ligii secunde de fotbal din Spania.

26 mai 2016, 03:09

Andone, în continuare golgheterul la zi din Segunda Division, cu 20 de goluri, nu a reușit să marcheze, dar a pus umărul la victoria echipei sale, care luptă pentru calificarea în play-off-ul de promovare în Primera.

Fidel (59), Cisma (78) și Raul De Tomas (90) au marcat golurile oaspeților. Andone a fost înlocuit în minutul 87 cu De Tomas.

Primele două poziții ale clasamentului, promovabile direct, sunt ocupate de CD Alaves, cu 68 puncte (39 jocuri), urmată de Gimnastic de Tarragona, 67 p, în timp ce pe locurile care asigură participarea la play-off (3-6), sunt CD Leganes, 65 p (39 j), Cordoba CF, 61 p, Osasuna, 61 p, AD Alcorcon (echipa lui Răzvan Ochiroșii), cu 61 p.

Andone este convocat la echipa națională pentru stagiul de pregătire din Italia, care se va încheia pe 30 mai, iar în zilele următoare se va decide când se va prezenta în cantonamentul tricolorilor pentru EURO 2016, având în vedere că echipa andaluză are un meci important pe 29 mai, cu RCD Mallorca, în deplasare. România va juca în aceeași zi o partidă amicală cu Ucraina, la Torino. Surse din anturajul naţionalei susţin că Andone nu va rămâne în lotul pentru Euro 2016.

Generalul, declaratii dure dupa remiza cu Congo