Florin Andone va avea un salariu de zece ori mai mare la Cordoba. Clauza de reziliere e uriaşă

Florin Andone a semnat marţi prelungirea contractului cu Cordoba, salariul său fiind de zece ori mai mare decât până acum, iar clauza de reziliere mărită cu patru milioane de euro.

RomaniaTV.net
12 ian. 2016, 12:59
Florin Andone va avea un salariu de zece ori mai mare la Cordoba. Clauza de reziliere e uriaşă

Florin Andone, cel mai bun marcator al Cordobei, cu 9 reuşite în acest sezon, va avea un salariu de 10 ori mai mare ca până acum.

Şefii Cordobei au reacţionat rapid, mărindu-i şi clauza de reziliere a contractului, care a ajuns acum la 10 milioane de euro. În cazul în care Cordoba va promova în La Liga, Andone va beneficia de o nouă dublare a salariului, iar clauza de reziliere se va dubla şi ea.

În 2014, când a ajuns la Cordoba, Florin Andone avea un salariu puţin mai mare de 3.000 de euro, iar acum, după renegocierea înţelegerii cu andaluzii, va câştiga 350.000 de euro pe sezon. „Cifrele contractului sînt confidențiale, dar vă pot spune că Florin e printre cel mai bine plătiţi jucători din lot, pentru că și-a cîștigat pe teren acest drept. El a dorit să rămână, noi am dorit să rămînă, așa că a fost ușor să ne înţelegem. E jucătorul nostru cel mai exponenţial„, a spus preşedintele Cordobei.

Golul marcat de Andone duminică, în porta echipei Mallorca: