Florin Buliga, cel care şi-a omorât soţia şi cei 2 copii, crede că închisoarea pe viaţă e prea mult. Bărbatul a atacat sentinţa cu apel

Florin Buliga, bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, fiul de 13 ani și fiica de 18 ani, în timp ce dormeau, a atacat cu apel sentința de închisoare pe viață, pronunțată de magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

27 feb. 2019, 10:26
Florin Buliga, cel care şi-a omorât soţia şi cei 2 copii, crede că închisoarea pe viaţă e prea mult. Bărbatul a atacat sentinţa cu apel

Pe 14 februarie, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru tripla crimă. Florin Buliga a avut drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicarea copiei minutei. Pedeapsa din acest dosar a fost contopită cu cea de un an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru consum de droguri.

De asemenea, Buliga a fost obligat de instanță să achite echivalentul în lei a câte 75.000 de euro pentru mama și tatăl femeii pe care a ucis-o și echivalentul în lei al sumei de 45.000 de euro pentru sora femeii decedate.

Citeşte şi Criminalul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii are viaţă grea în puşcărie. „Stă cu colegi cu potenţial de violenţă ridicat..”

Având în vedere că decizia nu a fost una definitivă, instanța a menținut măsura arestului preventiv și a dispus ca Buliga să continue tratamentul. În plus, lui Florin Buliga i-a fost menținut sechestrul asupra jumătății sale din apartamentul din Brașov, în care locuia cu familia, precum și măsura asiguratorie a popririi instituită asupra conturilor sale bancare. Bărbatului ar urma să-i fie interzise mai multe drepturi drepturi, inclusiv de a purta armă și de a conduce autoturisme, pe o durată de 2 ani de la eliberare în cazul în care ar fi eliberat condiționat.

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brașov, era drogat când și-a omorât soția și copiii. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Daniel Diaconu, care a menționat că anchetatorii au găsit canabis în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie. Potrivit anchetatorilor, Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele, în telefonul acestuia fiind găsite fotografii după ce și-a ucis soția și cei doi copii.

Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro despăgubiri morale. Florin Buliga, care și-a ucis soția și pe cei doi copii ai lor pe când aceștia dormeau, a aflat de dincolo de gratii că părinții femeii omorâte s-au constituit parte civilă în dosar. Bărbatul vrea, de după gratii, să reintre în afaceri cu medicamente. Florin Buliga vrea cu orice preț să-și redeschidă firma pe care o devalizase de aproximativ 400.000 de euro și să producă bani din pușcărie. În martie 2018, Florin Buliga și-a ucis soția și copiii, în somn. În timpul audierilor, bărbatul a afirmat că, în preajma Paştelui „trebuie să moară anumite persoane alese.

Autorul triplei crime a spus că era drogat și că a vorbit cu soția și cu cei doi copii până când și-au dat ultima suflare. Șocant, criminalul a spus că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ei și că aceștia i-au transmis că „e mai bine acolo”.