Florin Busuioc, dezvăluiri şocante. Câte pachete de ţigări fuma înainte să facă infarct

Florin Busuioc a făcut dezvăluiri şocante despre momentul în care era să moară. Celebrul prezentator de la meteo a spus cum s-a schimbat viaţa lui după ce a făcut infarct.

30 apr. 2022, 17:35
Florin Busuioc, dezvăluiri şocante. Câte pachete de ţigări fuma înainte să facă infarct
Florin Busuioc

Florin Busuioc, dezvăluiri şocante despre cumpăna din viaţa lui. A trecut pe lângă moarte milimetric și de atunci este alt om. Nu doar că s-a lăsat de fumat, dar Busu spune că a început să creadă în sfârșit în Dumnezeu.

Florin Busuioc, adevărul despre cumpăna vieţii

Busu vorbește acum cu detașare despre infarctul care i-ar fi putut fi fatal. Nu își poate explica de ce i s-au șters din memorie unele întâmplări din ziua respectivă, dar rememorează în detaliu momentele infarctului pe care l-a suferit în 2018, la Craiova, imediat ce coborâse de pe scenă.

Citeşte şi Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Natalie este domnişoară în toată regula: „Sunt un tată fericit”

„După spectacol am zis că mă duc să fumez o țigară….și m-am dus să fumez o țigară. Și când m-am întors de la țigară…i-am zis lui Dragoș:’ bă, nu mă simt bine’…zice: ‘vrei să mergem la spital’. Zic: ‘cred că ar trebui. Era pentru prima oară când eu voiam la spital.

Am căzut, am zis asta și am căzut. Am vrut să mă sprijin de un scaun, am dat pe lângă el și am căzut de tot… Norocul meu a fost că lângă mine se afla și Bogdan Talașman, care mi-a făcut resuscitare imediat.  Mi-a făcut masaj și în 6 secunde mi-a trimis oxigen la creier”, povesteşte Busu.

A fost dus de urgență la spitalul din Craiova și băgat imediat în operație de un medic chemat atunci de acasă. A avut zile și noroc de oamenii potriviți, la locul potrivit. Prezentatorul de la meteo e conștient de asta, dar și de faptul că a ajuns acolo din cauza stilului de viață infernal: deplasări lungi, suprasolicitare, cafele fără număr și țigări cu nemiluita.

„Am fost dependent de țigări, țigările m-au dus la infarct, și oboseala, dar cred că ele au fost motivul principal. Îi sfătuiesc pe toți să se lase sau să nu se apuce de fumat. Trei pachete pe zi de țigări fumam, din cele mai tari de pe piață. Eram numai cu țigara în gură.

Am făcut infarct, după care nu am mai fumat. De patru ani nu mai fumez, de când am făcut infarctul”, a povestit Busu în emisiunea La Măruță.

Acum, Florin Busuioc spune că este un alt om, nu doar pentru că s-a lăsat de fumat ci a început să creadă în sfârșit în Dumnezeu.

Citeşte şi Florin Busuioc, mărturisiri impresionante. Cel mai mare regret al actorului: „Din cauza asta am făcut infarct şi i-am pus pe toţi într-o situaţie urâtă”