Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Natalie este domnişoară în toată regula: „Sunt un tată fericit”

Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Prezentatorul de la Pro TV se mândreşte cu familia lui, în special cu cele două fete, Natalie şi Catinca. Chiar este destul de discret când vine vorba de viaţa lui personală, actorul a dezvăluit câteva lucruri despre fiice sale.

21 apr. 2022, 21:54
Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Natalie este domnişoară în toată regula: „Sunt un tată fericit”

Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Recent, actorul a fost surprins alături de Natalie, la premiera filmului “Secretul lui Zorillo”, o comedie spumoasă în care are rol de fierar și joacă alături de Alin Panc, Văru Săndel, Cosmin Seleși, Laura Cosoi și multe alte nume cunoscute.

Citeşte şi: Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. „Medicul mi-a spus că am mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!” VIDEO

Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc

Natalie are părul lung, ochii căprui și putem să spune că au multe trăsături în comun. Cei doi au o relație frumoasă, bazată pe încredere. După cum a declarat, prezentatorul meteo nu le-a impus restricții fetelor sale, acestea fiind cuminți și ascultătoare.

Sursă foto: Click.ro

În general, dacă am o premieră de film sau de teatru, a venit și acolo de câteva ori să mă vadă, da, îi place foarte mult să îl vadă pe tata.

Nu au restricții, dar ele știu că buna cuviință este să vină la ore decente acasă. Cea mică nu ne face probleme, are doar 13 ani, iar cea mare, nici ea nu ne-a creat vreo problemă. Sunt un tată fericit!

Natalie a moștenit foarte mult talent, sper eu. Nu va face teatru sau actorie. Nu vrea să facă asta. Fata mai mică ar vrea să facă actorie. Natalie nu vrea, dar e talentată. Cântă la pian, îi plac foarte mult și teatrul și filmul. E pasionată de lucrurile acestea, dar nu cred că va face o carieră în domeniu”, a declarat Florin Busuioc, potrivit Click.ro.