Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. „Medicul mi-a spus că am mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!” VIDEO

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii "Vremea" la Pro TV, a vorbit în premieră despre infarctul pe care l-a suferit la finalul anului 2018, după unb specatcol la Craiova. Actorul a fost operat de urgenţă şi i s-a montat un stent.

08 apr. 2022, 11:05
Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. „Medicul mi-a spus că am mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!” VIDEO
Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. "Medicul mi-a spus că am mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!"

Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. Actorul a fost invitat la podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre marea cumpănă a vieţii sale.

Florin Busuioc, dezvăluiri tulburătoare despre infarctul din 2018. „Medicul mi-a spus că am mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!”

Florin Busuioc a declarat că infarctul a venit pe un fond de oboseală, dar şi din cauza fumatului excesiv. „A fost fumatul, trei pachete pe zi… fumam Camel! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară…  Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două specatcole la Petroşani… Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam ca îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram!”, a declarat Florin Busuioc.

Cum e viaţa lui Busu după infarct: „Nu cred că voi ieși vreodată la pensie”

Actorul a rememorat şi clipele dramatice din 2018, când intervenţia colegilor s-a dovedit a fi decisivă. „Tatăl meu a murit în braţele mele pentru că eu nu am ştiut ce să fac. Şi mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii, şi m-au salvat! Când am ajuns la „C.C. Iliescu”, medicul care m-a tratat mi-a zis „Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute!”… după ce m-a…”, a mai spus prezentatorul TV.

Florin Busuioc, mărturisiri impresionante. Cel mai mare regret al actorului: „Din cauza asta am făcut infarct şi i-am pus pe toţi într-o situaţie urâtă”

Prima decizie a lui Florin Busuioc după ce a fost operat a fost să renunţe la fumat. „Nu m-am speriat! Nu de aia m-a lăsat de fumat! M-am lăsat de fumat pentru că mai simţeam nevoia… n-am mai simţit nevoia să fumez! Doctorul, şeful clinici, când venea dimineaţa trecea pe la mine… ce mai faci, ce mai e, nu ştiu ce… vrei să bei o cafea? Da! Şi mă duceam la el şi îmi făeam o facea. Şi zice vrei să fumezi o ţigară? Dom’ne, nu simt nevoia! Bravo, al meu eşti!  Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să fac o alegere, asta ar fi prima alegere pe care aş face-o, nu cu dragoste, cu nu ştiu ce… să nu fumez, să nu mă apuc de fumat! Ăsta ar fi cel mai important lucru la care m-aş gândi vreodată! Ei mi-au pus nişte plasturi pe mine în spital, or fi avut şi plasturii ăia un efect!”, a mai spus Florin Busuioc.