Cum e viaţa lui Busu după infarct: „Nu cred că voi ieși vreodată la pensie”

Cum e viaţa lui Busu după infarct. În luna noiembrie a anului 2018, prezentatorul meteo de la Pro TV a trecut clipe grele, a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Cu toate astea, nu a renunţat la muncă, mai ales la cea de actor, care îi hrăneşte sufletul.

31 aug. 2021, 11:47
Cum e viaţa lui Busu după infarct: „Nu cred că voi ieși vreodată la pensie”
Cum e viaţa lui Busu după infarct

Cum e viaţa lui Busu după infarct. Florin Busuioc a suferit în luna noiembrie a anului 2018 un infarct miocardic după un spectacol susținut la Craiova. La aproape trei ani, prezentatorul meteo spune că nu a făcut mari schimbări în viaţa lui.

Citeşte şi: Florin Busuioc, mărturisiri impresionante. Cel mai mare regret al actorului: „Din cauza asta am făcut infarct şi i-am pus pe toţi într-o situaţie urâtă”

Cum e viaţa lui Busu după infarct

M-am lăsat de fumat, atât. Asta este singura schimbare majoră. Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă.

De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală. Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies ;din zona mea de confort.

Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. (râde – n.r.). Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag„, a declarat Busu pentru Ciao.ro.