„Florin Busuioc e conştient şi vorbeşte”. Care e prognosticul medicilor la o săptămână de la infarct

Veşti bune vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transferat Florin Busuioc după infarct. 

14 nov. 2018, 08:26
„Florin Busuioc e conştient şi vorbeşte”. Care e prognosticul medicilor la o săptămână de la infarct

Florin Busuioc se simte mai bine după operaţia pe care a suferit-o la Craiova, aşa că zvonurile privind o nouă intervenţie pentru montarea unui al doilea stent la inimă au fost infirmate de către medici. Cardiologul care l-a salvat pe Busu în noaptea în care a făcut stop cardiac a explicat în exclusivitate pentru Click! cum se simte vedeta la o săptămână de la momentele critice prin care a trecut.

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Care e starea lui de sănătate acum

Florin Busuioc (56 de ani) se recuperează după infarctul suferit în urmă cu o săptămână. Prezentatorul Meteo de la Pro Tv este internat în continuare la secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transportat cu un elicopter săptămâna trecută de la Clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova unde a fost operat de dr. Paul Traşcă. Cardiologul a intrat atunci în sală la miezul nopţii alături de colegul lui, medicul rezident Eugen Ţiereanu, şi de Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile.

La o săptămână de la intervenţia salvatoare de montare a stentului, dr. Paul Traşcă este la curent cu ultimele noutăţi despre pacientul său celebru. „Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune probleme de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât stiu de la colegii mei de la Bucureşti”, a declarat medicul pentru Click!