Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Actorul a fost anunţat oficial

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Fostul jurat al emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, face parte din portofoliul Clever. A fost anunţat oficial în urmă cu doar câteva minute, la lansarea de grilă a postului TV.

23 sept. 2021, 22:28
Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. Actorul a fost anunţat oficial
Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu

a semnat cu Prima TV. Decizia de a părăsi Pro TV a şocat pe toată lumea, care era curioasă ce va face sau unde va pleca actorul. La începutul lunii august spunea că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”.

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu nu este singura ” achiziţie” făcută de Prima TV, în această toamnă şi Cove a părăsit trustul Pro şi a semnat cu cei de la Prima TV, scrie Paginademedia.ro.

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Citeşte şi: Bobonete, la Românii au talent? Ce spune actorul despre înlocuirea lui Florin Călinescu

Florin Călinescu, după ce a demisionat de la Pro TV

Florin Călinescu a dezvăluit recent că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale rămâne crearea unei echipe de fotbal în Timişoara şi câştigarea campionatului, obiective pentru care crede că este necesară implicarea celor aproximativ 200.000 de suporteri ai bănăţenilor, care pentru început au fost invitaţi să cotizeze cu un euro.

Marele actor  îşi doreşte un sistem în care suporterii să cotizeze lunar cu o sumă şi să deţină astfel acţiuni în cadrul clubului. Este un sistem care are succes în unele campionate din Europa, dar care în România nu a fost implementat niciodată la scara la care s-a dorit iniţial.

În ţara noastră au fost mai multe echipe de tradiţie care au apelat la sistemul socios (fani-acţionari, cotizanţi şi cu drept de vot în cadrul clubului), dar fără prea mare succes. Adică fără a reuşi să strângă un număr suficient de mare de suporteri care să asigure o finanţare care să conteze.