Florin Călinescu aruncă BOMBA! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV: are legătură cu Adrian Sîrbu

Florin Călinescu anunța în luna iulie că își dă demisia de la PRO TV, dar nu a oferit prea multe detalii despre motivul pentru care a făcut această alegere. Deși s-a speculat că a plecat din cauza banilor, situația a fost cu totul alta!

20 oct. 2021, 10:23
Florin Călinescu aruncă BOMBA! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV: are legătură cu Adrian Sîrbu

Florin Călinescu aruncă BOMBA! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV. La 3 luni după ce a încetat colaborarea, prezentatorul spune care a fost adevăratul motiv pentru care a ales să plece de la Pro TV.

Florin Călinescu aruncă BOMBA! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV

Florin Călinescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV la podcast-ul lui Micutzu. Concret, după ce Adrian Sîrbu a plecat de la şefia postului, fostul jurat de la „Românii au talent” nu s-a mai regăsit în acest trust. „Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu face anunţul dur: Omul liber de pe stradă nu a fost mulţumit în ultimii 31 de ani de vreun politician sau vreun partid!

„Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la Pro TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum Pro TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a adăugat Florin Călinescu.

Florin Călinescu: „Aş introduce votul obligatoriu. Pare că PSD va fi din nou salvarea naţiei, nefăcând nimic, neproducând nimic, doar stând”

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever şi a revenit pe micul cu o emisiune-pamflet în care sunt abordate teme din cele mai diverse domenii: politică, sport, monden sau social. „Florin Călinescu Show” a debutat la Prima TV pe 19 octombrie 2021.


loading...