Florin Călinescu, DECLARAŢIE INCENDIARĂ despre Adrian Sârbu

Prieten de-o viaţă cu Adrian Sârbu, actorul ne-a specificat că în privinţa carierei profesionale este indecis, dar indiferent unde se va afla fostul boss al Pro TV, el va fi primul care i se va alătura.

10 apr. 2014, 21:13
Florin Călinescu, DECLARAŢIE INCENDIARĂ despre Adrian Sârbu

La începutul anului, tot mai multe voci au susţinut că Florin Călinescu are de gând să înceapă o nouă colaborare cu Prima TV, revenind pe micul ecran cu emisiunea care l-a consacrat, „Chestiunea zilei”. La momentul respectiv, moderatorul ne-a recunoscut că a avut loc o discuţie, care nu s-a finalizat cu nimic. Astfel, şi dacă va bate palma cu propietarul Prima TV, Cristian Burci, Călinescu îşi va lua rolul în serios abia spre sfârşitul verii. „Până în vară, nu cred că fac nimic. Dacă va apărea ceva serios, va apărea din toamnă”, a recunoscut realizatorul TV.

Florin Călinescu face DECLARAŢII INCREDIBILE despre ProTV şi Adrian Sârbu

Acum, că imperiul ProTV a devenit din ce în ce mai fragil, Florin Călinescu ne-a mărturisit că, în ceea ce-l priveşte, nu a semnat cu nimeni, dar şi-ar dori ca prietenul lui Adrian Sârbu să readucă ProTV în prim-plan sub o formă sau alta. „Nu îmi e clar nimic! Eu nu am semnat cu nimeni. Nu sunt nici la ProTV, nu am fost angajatul Pro-ului. Eu am făcut un produs pe care firma mea l-a vândut postului. Nu ştiu ce face Sârbu, dacă va dechide o nouă televiziune. Eu sper ca Pro-ul să învie prin Adrian Sârbu… mi-aş dori asta! Dacă Sârbu face o televiziune, eu voi fi acolo. Începând de la portar, bucătar, realizator, cameraman, fac şi masaj, orice. Dacă el face ceva, voi fi acolo 100%”, a dezvăluit moderatorul, pentru ziarulring.ro.

VEZI ŞI Lovitură pentru PRO TV: O vedetă de prim rang pleacă la concurenţă