Florin Călinescu face DECLARAŢII INCREDIBILE despre ProTV şi Adrian Sârbu

În ultima perioadă, tot mai multe voci susţin că Florin Călinescu este decis să părăsească pentru a cincea oară trustul MediaPro.

14 feb. 2014, 08:30
Florin Călinescu face DECLARAŢII INCREDIBILE despre ProTV şi Adrian Sârbu

Conform paginademedia.ro, Călinescu părea să fie deja în grila de programe a postului Prima TV, părăsind trustul MediaPro.

„Dacă finalizăm discuţiile, emisiunea «Chestiunea zilei» va fi în grila de programe de la toamnă. Ne dorim ca Florin să fie implicat, alături de noi, în procesul de relansare a postului Prima TV”, a declarat patronul postului Prima TV, Cristian Burci.

VEZI ŞI Lovitură pentru PRO TV: O vedetă de prim rang pleacă la concurenţă

Întrebat de reporterii „ring” dacă are de gând să înceapă o nouă colaborare cu Prima TV, actorul a recunoscut că, într-adevăr, a avut loc o discuţie, dar nu a luat o hotărâre.

Eu am mai lucrat cu Burci în 1990, când am înfiinţat Agenţia Graffiti. Suntem prieteni, ne cunoaştem şi, printre altele, mai vorbim… Dar asta nu înseamnă că, dacă am băut o cafea, gata, am bătut palma cu el. A avut loc o discuţie care nu s-a finalizat cu nimic, mai vedem, mai discut şi cu alţii. Până la primăvară, vară, nu cred că fac nimic. Dacă va apărea ceva serios, va apărea din toamnă„, a mărturisit realizatorul TV.

Referitor la tot ceea ce se întâmplă în ProTV, actorul a preferat să nu comenteze, susţinând că el nu cunoaşte politica postului.

Nu am plecat nicăieri. Eu sunt prieten cu Adrian Sârbu de-o viaţă şi dacă el şi-a dat demisia… Şi-a dat demisia… Pentru mine, ProTV era Adrian Sârbu. Nu mă priveşte de ce pleacă lumea din Pro, habar nu am despre politica postului„,a precizat moderatorul.

VEZI ŞI Adrian Sârbu are o nouă iubită blondă FOTO