Florin Călinescu, derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. „A fost ideea lui Adrian Sârbu să băgăm niște gagici mișto” VIDEO

Florin Călinescu a fost invitat la podcast-ul lui George Buhnici, unde a avut o remarcă misogină al adresa prezentatoarelor de ştiri sportive.

30 ian. 2023, 23:17
Florin Călinescu, derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. „A fost ideea lui Adrian Sârbu să băgăm niște gagici mișto” VIDEO
Florin Călinescu, derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. "A fost ideea lui Adrian Sârbu să băgăm niște gagici mișto"

Florin Călinescu, derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. Florin Călinescu a declarat că atât prezentatoarele ştirilor din sport, precum şi reporterele de teren nu au habar de fenomen!

„Eu înnebunesc când văd prompterul și foile pe masă. Pun pariu cu tine că nici o fată de la emisiunile de știri de sport nu știe ce e ăla ofsaid sau tackling sau pasă la întâlnire sau minutul de prelungire. A fost ideea lui Adrian Sârbu (n.r. – fostul boss de la Pro TV) să aducă gagici. Să terminăm cu băieții, să băgăm niște gagici mișto, că și fotbaliștii sunt mai amabili la marginea terenului, vorbesc cu ele, de la Cristiano Ronaldo până la…”, a declarat Florin Călinescu.

Citeşte şi: George Buhnici loveşte din nou. Ce spune fostul jurnalist despre scumpirile care i-au îngenuncheat pe români: „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani!”

Celebrul om de televiziune a dezvăluit că intenționează să dezvolte o platformă activă pe rețelele sociale unde își va expune comentariile și va da șansa unor tineri să se exprime și să își dezvolte aptitudinile.

„Am o adresă de YouTube. Fac comentarii sociale, politice și despre traiul în România, despre cei care generează mizeria asta românească. Eu nu știu cum să mă port cu prostia, cu un elev nedotat. Vreau să facă această treabă pe toată platformele astea, să zicem satiră politică, observațiile mele despre cultură, sport, agricultură… Vreau să fac ceva pentru niște copii care nu au posibilitatea să pună lumină, să ia cadre, să joace. Și-ar dori să o facă, dar nu au posibilități. Vreau să lucrez cu oameni de pe stradă. Un cenaclu dacă vrei, și pentru actori, să îndrum niște începători. Dar să văd ce ai fotografiat, să văd ce ai filmat”, a spus Florin Călinescu.

Citeşte şi: George Buhnici, încă un derapaj grav cu privire la minore care a scandalizat internetul. „Fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23? Nu e pedofilie” / „Ce glumă proastă!”