George Buhnici loveşte din nou. Ce spune fostul jurnalist despre scumpirile care i-au îngenuncheat pe români: „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani!”

George Buhnici nu se lasă şi vine cu o nouă declaraţie controversată, pe care fostul jurnalist de la Pro TV a publicat-o pe contul său de Twitter.

15 dec. 2022, 10:03
George Buhnici loveşte din nou. Ce spune fostul jurnalist despre scumpirile care i-au îngenuncheat pe români: „Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani!”
George Buhnici loveşte din nou. Ce spune fostul jurnalist despre scumpirile care i-au îngenunchiat pe români

După ce a fost pus la zid în vară, când a criticat femeile cu celulită și forme generoase, George Buhnici vine acum cu o nouă declaraţie care va strâni reacţii prinre internauţi. Fostul jurnalist lasă să se înţeleagă că românii sunt leneşi şi muncesc doar atunci când rămân fără bani şi că, mai mult, scumpirile sunt binevenite pentru că îi pune la treabă!

Citeşte şi: George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată: „Nu ți-e rusine să zici chestiile astea?”

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, este postarea lui George Buhnici.

Citeşte şi: George Buhnici a lăsat în pace celulita femeilor și a trecut la chestiuni mai serioase: ”Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul”

Pe de altă parte, George Buhnici a declarat că nu este influencer, deşi toată lumea aşa îl consideră. „Vă rog frumos să nu-mi mai spuneți influencer. Eu sunt jurnalist și nu am sponsori. Eu lucrez într-o companie de media care are taxele la zi, are salariați, are un sediu. Nu sunt un influencer. Firmele care au contract cu mine nu sunt sponsorii mei. Nu sunt o persoană de moravuri ușoare care are sponsori. Sunt un creator, un jurnalist, un om care are echipă, care plătește salarii”, a precizat George Buhnici.