Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică: „Mâine, poimâine, pot să devin important pentru populație”

Florin Călinescu a vorbit despre despre întoarcerea în politică, dar şi despre motivul pentru care nu a candidat la preşedinţie. În anul 2000, un sondaj al simpatiei persoanelor publice arăta că Florin Călinescu era înaintea președintelui Constantinescu în topul popularității.

05 apr. 2021, 23:19
Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică: „Mâine, poimâine, pot să devin important pentru populație”
Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică

Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică. Juratul de la Românii au talent a spus de ce nu a vrut să candideze pe preşedinţie, la acea vreme. Actorul spune că nu îi pare rău pentru decizia luată și își compară viața cu raftingul.

Citeşte şi: Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul a murit la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Îmi era foarte drag Pro TV-ul atunci, m-am sfătuit cu adeptul meu, Adrian Sârbu, și am hotărât să lăsăm președinția și politica pe seama impostorilor, iar noi să continuăm să construim un brand puternic.

Niciodată în viață nu îmi pare rău, că e un sport foarte frumos care se cheamă rafting, și nu poate să îți pară decât bine când ajungi la sfârșit fără să ai capul spart sau, doamne ferește, șira ruptă. Eu, de când mă știu, fac rafting, că e teatru, cinema, televiziune, politică, cetățenie și așa mai departe, pentru mine totul este ca în rafting.

Nu sunt actorii mai buni în politică. Contează să fii bun comunicator, nu ține neapărat de o încadrare în cartea de muncă. Dacă ești bun comunicator, poți să transmiți anumite mesaje, fie ele și în politică“, a declarat Florin Călinescu la Aleph News.

Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică

Răspunsul lui Florin Călinescu, când a fost întrebat dacă s-ar întoarce în politică. „Nu mă consider un mare creier politic sau un mare gânditor, nu sunt Churchill, de Gaulle sau Cicero, problema este că pentru oameni contează astăzi foarte tare mijlocul de comunicare, când sunt bombardați cu informație profesionistă, pe TV, radio și internet, iar cei care vor să transmită mesajele pot să o facă.

Mâine, poimâine, pot să devin un fel de Ion Cristoiu sau CTP, cu adevărat profesionist și important pentru populație“.