Florin Călinescu, despre momentul când a aflat că are cancer: „Am găsit o chestie ciudată la nas”

Florin Călinescu a vorbit despre momentul când a aflat că are cancer. În urmă cu mai mulţi ani, actorul a trecut printr-o situaţie dificilă după ce a aflat că este suspect de o boală gravă. Totul a pornit de la o "chestie" apărută pe nas.

17 mai 2022, 19:15
Florin Călinescu, despre momentul când a aflat că are cancer: „Am găsit o chestie ciudată la nas”

Florin Călinescu, despre momentul când a aflat că are cancer. În 2019, fostul jurat de la Românii au talent a acceptat chiar să susţină o campanie de informare şi conştientizare privind cancerul de piele. Astfel, vedeta a dezvăluit că la rândul lui a primit acest diagnostic şi a reuşit să-l depăşească apelând la microchirurgia Mohs.

Florin Călinescu, despre momentul când a aflat că are cancer

Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!“, a declarat Florin Călinescu.

Călinescu a precizat că a ales microchirurgia Mohs pentru că este cea mai rapidă variantă: „Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic!

Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather“.

Citeşte şi: Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Cum s-a filmat celebrul actor VIDEO

De ce Florin Călinescu nu mai are emisiune la Prima TV

Surse din anturajul echipei de producţie infirmă, însă, zvonul că emisiunea nu se va mai relua, precizând că încă se lucrează la formatul ei. „Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite. Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării”, au declarat pentru Impact.ro respectivele surse.

Aşadar, emisiunea va reveni pe ecrane, dar nu se ştie exact când se va întâmpla acest lucru. Probabil luna aprilie, dar la fel de bine poate fi ultima săptămână din martie, pentru că „Florin Călinescu este imprevizibil”.

Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie. Pe de altă parte, Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil și e posibilă și varianta în care revenirea sa să se producă chiar în ultima săptămână a lunii martie”, au adăugat aceleași surse.

Ceea ce se știe, însă, cu siguranţă este faptul că și viitorul format al emisiunii va fi realizat tot de propria echipă a lui Călinescu.