Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Cum s-a filmat celebrul actor VIDEO

Florin Călinescu a reacţionat după apariția unor zvonuri privind presupusul său deces şi vrea ca toată lumea să știe că nu a murit și se simte cât se poate de bine.

04 apr. 2022, 10:59
Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Cum s-a filmat celebrul actor VIDEO
Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit

Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Prezentatorul TV s-a filmat pe Dunăre și a publicat clipul video pentru a demonstra că este cât se poate de viu și se bucură din plin de plăcerile vieţii.

Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Cum s-a filmat celebrul actor

Florin Călinescu a reacţionat după apariția unor zvonuri privind presupusul său deces. Totodată, actorul de 65 de ani le-a transmis un mesaj acid celor care au vehiculat această informație falsă după ce s-a filmat în timp ce se afla pe Dunăre, între România și Serbia. „Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să lespun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort?”, a transmis Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.

De ce Florin Călinescu nu mai are emisiune la Prima TV. Show-ul nu a mai fost difuzat dinainte de Crăciun

Florin Călinescu aruncă BOMBA! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV: are legătură cu Adrian Sîrbu

După ce a plecat de la ProTV, Florin Călinescu a apărut în public tot mai rar. „Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, având în vedere lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea din nordul țării noastre. Atunci când mor copii, mor bolnavi, când unii bombardează spitale nu sunt foarte vorbăreț pentru că aș părea cretin”, a mai spus Florin Călinescu.