Florin Călinescu, despre viaţa la fermă: „Am multe animale. Am avut şi un ied, dar l-am dat, că s-a făcut mare şi se ţinea de rele”

După ce a renunţat, cel puţin pentru moment, la televiziune, Florin Călinescu s-a mutat în afara oraşului şi a pus pe picioare o fermă cu numeroase animale, unde se bucură de o viaţă simplă, departe de tumultul metropolei.

25 sept. 2023, 12:30
Florin Călinescu, despre viaţa la fermă: „Am multe animale. Am avut şi un ied, dar l-am dat, că s-a făcut mare şi se ţinea de rele”

Ferma lui Florin Călinescu se află în comuna Babana, din judeţul Argeş, iar actorul şi realizatorul TV este foarte mândru de gospodăria sa, aşa că postează des imagini pe contul său de Facebook.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Florin Călinescu, potrivit Click.ro.

De altfel, fostul prezentator spune că nu are de gând să se întoarcă în televiziune, argumentându-şi decizia prin faptul că nu se mai bucura de libertatea de odinioară.

„Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film”, a declarat acesta într-un interviu acordat sursei citate.

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a mai spus vedeta de televiziune, despre plecarea din PRO TV.

Citeşte şi: Florin Dumitrescu, anunţul cu care şi-a surprins fanii de la Chefi la cuţite: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”