Florin Dumitrescu, anunţul cu care şi-a surprins fanii de la Chefi la cuţite: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Florin Dumitrescu a dat vestea pe internet, fără a mai ține cont de nimic. Fanii s-au speriat până au aflat despre ce este vorba, de fapt

25 sept. 2023, 11:41
Florin Dumitrescu, anunţul cu care şi-a surprins fanii de la Chefi la cuţite: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”
Mesajul lui Florin Dumitrescu, după 9 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, a făcut un anunț surprinzător despre divorț pe internet. Deși mulți fani s-au alarmat, nu este vorba despre vreo despărțire pe plan amoros. Ce a vrut să spună, de fapt, celebrul chef.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România, care a devenit cunoscut publicului larg datorită show-ului de la Antena 1, Chefi la Cuțite. Acolo oamenii au avut ocazia să descopere cât de carismatic este și ce personalitate interesantă are. Și Cristina Sima a descoperit ce calități are Florin Dumitrescu, motiv pentru care în urmă cu nouă ani a decis să își unească destinele cu acesta pentru totdeauna.

Recent, Florin Dumitrescu a făcut un anunț pe pagina sa personală de Facebook, referitoare la faptul că a hotărât să „divorțeze”. Mai exact, Florin Dumitrescu a ales să excludă câteva alimente din regimul său în perioada următoare. Însă, decizia a fost comunicată într-o notă de umor, susținând că va „divorța” de câteva alimente.

Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez și eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus și eu de mult timp, dar tentația?”/ „Cea mai bună alegere pentru a avea un stil de viață sănătos. Succes”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea bucătarului.

 

Anunț senzațional făcut de Florin Dumitrescu după 9 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat în viața juratului de la „Chefi la cuțite”

 

Florin Dumitrescu a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu un deceniu, datorită rolului său de jurat în emisiuni culinare de televiziune. Pe lângă cariera de succes, celebrul chef se mândrește cu o familie fericită și împlinită. Simpaticul jurat de la Chefi la Cuțite a cunoscut-o pe soția lui, Cristina, în urmă cu 13 ani. De atunci sunt de nedespărțit, iar la scurt timp s-au mutat împreună. Cererea în căsătorie a venit după trei ani de relație, iar în anul 2013 s-a născut primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, iar în aprilie 2015 a venit pe lume și Mia.

Citește și: Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la Chefi la cuțite și ce dietă a urmat

Recent a fost aniversarea acestora, iar celebrul bucătar a transmis un mesaj extrem de emoționant cu privire la relația lor. Cu toate că anii au trecut, iubirea dintre ei a rămas la fel de puternică.

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat cheful la Antena Stars.

Potrivit lui Florin Dumitrescu, cei nouă ani pe care i-a petrecut alături de Cristina Sima au fost o aventură continuă, iar aceștia încă își propun să construiască lucruri frumoase împreună. Scopul lor este să creeze mereu amintiri de vis și să le păstreze în suflet.

„Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie! La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, spunea chef Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” a cunoscut-o pe femeia care avea să devină dragostea vieții lui la vârsta de 23 de ani. La momentul respectiv, Cristina avea 27 și era jurnalistă. În prezent, aceasta are un blog de beauty, unde împărtășește cele mai valoroase secrete și trucuri.

Ei s-au întâlnit atunci când Cristina a venit la restaurantul în care Florin Dumitrescu lucra. Aceasta își propusese să scrie un articol despre localul respectiv, însă se pare că a fost nevoie de o singură privire pentru ca celebrul bucătar să se îndrăgostească iremediabil de ea. Cuprins fiind de fiorii dragostei, acesta a căutat-o pe social media și a început să scrie.

Citește și: Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu